La câteva luni de când a scăpat oficial de tutela tatălui ei, Britney Spears și-a surprins fanii de pe Instagram cu câteva fotografii în care apare goală. Artista se bucură din plin de liniștea de care are parte alături de iubitul ei și vrea să transmită asta tuturor. Noi zicem că i-a ieșit. 

Britney Spears se bucură se libertatea de care nu a avut parte în ultimii 13 ani. La sfârșitul anului trecut, judecătoarea responsabilă de caz a decis în favoarea cântăreței și a decis să îi retragă lui Jamie Spears tutela asupra fiicei lui pe care o avea din 2008. Britney este liberă acum să își administreze singură finanțele și să ia decizii în numele său, așa că a sărbătorit libertatea cu o serie de imagini. Artista nu s-a sfiit să le arate celor care o urmăresc pe social media imagini necenzurate cu ea fără costum de baie. 

Britney a pozat goală în mai multe ipostaze și a urcat fotografiile pe contul ei de Instagram. Artista și-a acoperit parțial părțile intime cu niște emoji-uri cu floricele, dar doar cât să nu încalce politica rețelei de socializare. În timp ce peste 2.8 milioane de oameni au apreciat imaginile, au existat și voci care au criticat-o pe Brit, nu pentru nuditate, ci pentru faptul că și-a editat prost fotografiile. În pozele se vede că liniile de la comodă sunt strâmbe, semn că Britney a cam exagerat cu editarea formelor.