Kristen Stewart are toate motivele de sărbătoare. Actrița cunoscută pentru apariția din seria ”Twilight” și-a găsit fericirea alături de iubita ei, scenarista şi actrița Dylan Meyer. Cele două s-au logodit și, dacă merge totul bine între ele, nunta este următorul pas.

Încă din anul 2007, Kristen Stewart a anunțat că este bisexuală. Actrița a avut o relație cu Robert Pattinson, colegul său de pe platourile de filmare, dar se pare că nu au rezistat prea mult timp împreună. Kristen este liniștită alături de Dylan Meyer, iubita ei și tocmai ce a anunțat la ”The Howard Stern Show” de pe SiriusXM că s-a logodit și că urmează să se căsătorească.

„Ne căsătorim, o vom face cu siguranță. Am vrut să fiu cerută în căsătorie, aşa că bănuiesc că i-am prezentat foarte clar ceea ce îmi doream, iar ei i-a ieşit de minune. Ne căsătorim, aşa va fi”, i-a mărturisit Stewart lui Howard Stern.

Dylan și Kristen au foarte multe în comun, printre care și pasiunea pentru lumea cinematografică. Meyer este cunoscută pentru producțiile Netflix ”Moxie” şi ”Miss 2059”, iar Kristen se poate lăuda cu rolul Prințesei Diana în ”Spencer”.