Ariana Grande a reușit să îi uimească pe toți atunci când s-a zvonit că artista s-ar fi căsătorit în secret cu iubitul ei, Dalton Gomez. Ei bine, zvonurile chiar au fost adevărate, iar acum Ariana a postat și primele imagini de la marele eveniment.

Ariana Grande și-a dorit un eveniment retras și intim și i-a reușit. Artista s-a căsătorit cu agentul imobiliar, Dalton Gomez într-una dintre proprietățile pe care aceasta le deține în Montecito. La marele eveniment au fost invitate aproximativ 20 de persoane, iar Ariana a strălucit la propriu și la figurat. Actuala doamnă Gomez a postat primele imagini de la nuntă pe social media și mare le-a fost mirarea fanilor să vadă că artista nu a fost deloc extravagantă. Dacă pe scenă Ariana urcă îmbrăcată în fuste scurte din tulle și cizme înalte, la nuntă a ales să fie foarte simplă. Rochia pe care a purtat-o Ariana a fost creată de Vera Wang căreia artista i-a mulțumit de nenumărate ori pe Instagram.

Love songs. 11 piese pe care Ariana Grande le-a scris pentru soțul ei, Dalton Gomez

Ariana a postat imaginile pe Instagram la aproximativ o săptămână după ce pe Twitter s-a creat trendul ”Ariana Grande is pregnant”. Unul dintre urmăritorii Arianei a creat un întreg val de reacții după ce a postat o poză editată cu Ariana Grande în care aceasta a apărut cu burtica de gravidă. Înainte de a analiza imaginea, fanii Arianei au distruit într-un timp record poza și astfel, tot internetul este plin de zvonul conform căruia Ariana Grande este însărcinată.