Ed Sheeran trece la next level și va apărea în calitate de mentor la unul dintre cele mai tari talent show-uri muzicale. Artistul li se va alătura Arianei Grande, lui Kelly Clarkson, lui Blake Shelton și lui John Legend la The Voice U.S.A. și îi va ajuta pe concurenți să se pregătească pentru etapa knockout-urilor. 

Ed Sheeran a lucrat la un nou album, pe care urmează să îl lanseze la sfârșitul acestei luni. Până atunci însă, starul britanic își va face apariția în cadrul The Voice U.S.A., unde îi va ajuta pe concurenți să se pregătească pentru dueluri. Prima apariție a lui Sheeran la The Voice va fi pe 25 octombrie, iar fanii îl vor putea vedea până când se încheie battle-urile. La doar câteva zile după ce își va face debutul la The Voice, Ed Sheeran lansează cel de-al patrulea album din carieră, intitulat ”=” sau ”Equals”. Primele două piese de pe materialul discografic au fost deja promovate cu videoclipuri: este vorba despre ”Bad Habits” și ”Shivers”. 

Ed Sheeran și-a pus internetul în cap după ce a vorbit despre premiile muzicale: ”Sunt pline de ură”

Cântărețul britanic a avut un an plin, din toate punctele de vedere. În august anul trecut a devenit tătic, iar timpul petrecut cu fetița lui este atât de prețios, încât Sheeran a recunoscut că s-a gândit chiar să renunțe la muzică pentru a putea petrece mai mult timp cu ea, dar s-a răzgândit între timp. A finalizat albumul, a investit în echipa lui preferată de fotbal și nu se oprește aici cu surprizele pe care le-a pregătit până la sfârșitul anului. Săptămâna trecută, Ed Sheeran a anunțat că pregătește o melodie de Crăciun, alături de Elton John.