Alexandra Stan se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă. Artista a împodobit bradul, iar acum a venit timpul să apeleze la o schimbare de look. 

Dacă nu ea, atunci cine? Alexandra Stan și-a obișnuit urmăritorii cu poze provocatoare, dar acum, de când experimentează statutul de burlăciță, artista a schimbat macazul. Pentru moment, Alexandra a renunțat la pozele provocatoare și a decis să le arate fanilor ei prin ce schimbări de look trece pentru aștepta sărbătorile de iarna așa cum se cuvine. 

Dacă acum câteva săptămâni, Alexandra se afișa cu o tunsoare scurtă, acum, artista a dus totul la un alt nivel. A renunțat parțial la blondul care a consacrat-o și a decis să adauge o pată de culoare întregului look. Și ce culoare! Alexandra s-a vopsit mov în cap, spre surprinderea fanilor. Artista arată super cool așa și, cu siguranță, urmăritorii ei i-au apreciat curajul.

La sfârșitul lunii trecute, Alexandra Stan s-a izolat în Târgu Mureș alături de partenerul ei, Bogdan Drăghici. Se pare că iubirea nu a făcut echipă bună cu Alexandra pentru mult timp. Artista și-a anunțat fanii recent că a pus capăt relației cu Bogdan. Alexandra a postat o scrisoare emoționantă și romantică prin care a vrut să le arate tuturor cât de mult a apreciat perioada petrecută alături de Bogdan.