Andreea Bălan și Andreea Antonescu revin în formula care le-a consacrat. Trupa André s-a reunit, după aproape 20 de ani de la destrămare și va scoate o nouă piesă. 

„Dragii mei, cred ca cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Aveți aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și sustinerea voastră!”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

„I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele. (…)”, a scris și Andreea Antonescu pe Instagram.

„André reprezintă copilaria și adolescența mea. Am trăit foarte intens acea perioadă și m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim și de data aceasta să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul noastru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, a mai spus Andreea Bălan. 

Fetele au postat și un teaser al noului lor single, "Reset la inimă ":