Taylor Swift are rețeta succesului. Artista bifează record după record, iar cu fiecare piesă sau album pe care îl lansează cucerește și mai mult fanii.

Faptul că Tay-Tay compune piesele cu sufletul nu mai este un secret pentru nimeni. Artista și-a cucerit fanii cu sinceritatea și cu poveștile ei de viață transpuse în piese. Recent, Taylor a lansat albumul ”folklore” care a venit la pachet și cu două versiuni de videoclip pentru piesa ”cardigan”.

În scurt timp de la lansare, artista a reușit să mai adauge un record pe lista ei lungă de reușite. Taylor a devenit primul artist din toate timpurile care s-a clasat simultan pe primul loc în Billboard 200 şi Billboard Hot 100 după prima săptămână de la lansare. 

Tay a reușit asta cu piesa ”cardigan” care a avut 34 de milioane de accesări online în scurt timp de la lansare, iar albumul ”folklore” promite din ce în ce mai multe. Nici celelalte piese nu stau rău la capitol topuri. Printre primele zece se află „The 1”, care a debutat pe locul al patrulea, şi „Exile”, colaborare cu Bon Iver care a debutat pe locul al şaselea. 

You rock, girl!