În familia Cyrus nu ne mai surprinde nimic. În timp ce Miley Cyrus se acomodează cu statutul de burlăciță, sora ei, Noah are o nouă iubită.

Noah Cyrus tatonează terenul și se pregătește pentru a începe o nouă relație. Noah o moștenește pe sora ei și nu este prea stabilă la capitolul relații. Aceasta a avut o relație de o lună cu Lil Xan, iar despărțirea a fost una un pic mai crazy. Chiar dacă Jennifer Lopez spunea ”Love don't cost a thing”, Noah a demonstrat că are spirit antreprenorial and guess what?! A vândut o sticluță cu lacrimile pe care le-a vărsat în timpul relației cu Lil la prețul de 12.000 de dolari. 

După experiențele neplăcute cu băieții, Noah a decis să schimbe registrul. Sora lui Miley a fost surprinsă de multe ori în compania Tanei Mongeau, iar apropiații cred că cele două formează un cuplu. Noah va fi, cu siguranță, susținută de famila ei care este deja obișnuită cu astfel de vești din partea lui Miley.

Înainte de a ajunge la Noah, Tana a încercat să o cucerească pe TikTok pe Addison Rae, dar se pare că nu a avut succes. Tana este cunoscută în online-ul din America datorită numeroaselor ei apariții în show-uri tv. Popularitatea ei a explodat după ce FBI-ul a investigat contul ei de Snapchat. Se pare că hackerii i-au spart contul și au anunțat poliția că pe aeroportul McCarran se trag focuri de arme. Și publicitatea negativă tot publicitate e!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i show up to your house wit these.. wyd?

A post shared by noah (@noahcyrus) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kinda living for this ngl 👀😍 - #tanamongeau #noahcyrus

A post shared by tanasrideordie ✨ (@tanasrideordie) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i mean ofc i had to take a break from instagram until she was my girlfriend again

A post shared by tana mongeau (@tanamongeau) on