Miley Cyrus a avut de-a lungul timpului probleme cu dependența de alcool și de droguri. Se pare că în 2020 artista a decis să își schimbe stilul de viață, așa că a început să taie viciile de pe listă.

Miley Cyrus continuă să își surprindă fanii pe zi ce trece. Artista a decis să fie extrem de sinceră în cel mai recent interviu oferit celor de la Variety. Miley este foarte mândră de cea mai nouă realizare a ei: renunțarea la alcool. Se pare că ceea ce a convins-o să facă asta au fost problemele pe care le-a avut la corzile vocale anul trecut.

”Nu mai beau de 6 luni. La început, am ales să fac asta din cauza operației pe corzile vocale, dar apoi m-am gândit mult la mama mea. Mama mea a fost adoptată și eu am moștenit unele dintre sentimentele pe care ea le-a avut, cum ar fi cele de abandon și cele în care îți dorești să demonstrezi că ești dorit și valoros.

Este destul de greu, deoarece, mai ales când ești tânăr, ai parte de stigmatul ăsta de „nu ești deloc amuzant”. Gen, hei, mă poți numi în multe moduri, dar știu sigur că-s amuzantă. Cel mai mult îmi place că mă trezesc mereu eu 100%. Nu vreau să mă mai trezesc amețită. Vreau să mă trezesc gata de acțiune.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@wsjmag outtake 💚💜💚💜💚 (just sayin’ I slayyyyyed that shadow)

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on