A venit timpul ca muzica latino să primească premii! Latin Grammy Awards a făcut publică lista nominalizărilor de anul acesta, iar lupta pare a fi una destul de strânsă.

Anul acesta, pandemia a dat peste cap multe evenimente. Chiar și așa, artiștii latino vor avea ocazia să se bucure pentru laudele primite în cadrul Latin Grammy Awards. Evenimentul va avea loc pe 19 noiembrie, iar selecția nominalizărilor s-a făcut dintre 18.000 de înscrieri la 53 de categorii. Cei mai norocoși au fost cei care au lansat piese în perioada 1 iunie 2019 şi 31 mai 2020, căci doar ei au îndeplinit critieriul pentru a fi nominalizați.

Evenimentul va cuprinde transmisiuni live din mai multe orașe, iar anul acesta printre preferații galei se numără J Balvin. Artistul a primit 12 nominalizări și este urmat de Bad Bunny și Ozuna care au primit 9, respectiv 8 nominalizări. Bad Bunny și J Balvin sunt rivali la Latin Grammy Awards, ambii luptându-se pentru categoria ”Cel mai bun album latino al anului”.

Alte nume cunoscute care au șanse să plece cu un trofeu Latin Grammy acasă sunt Karol G, Anuel AA, Maluma, Daddy Yankee, Alejandro Sanz, Ricky Martin și mulți alții.

Poți consulta lista completă a nominalizărilor aici.