Nu degeaba Lady Gaga și-a ales numele după celebrul post de radio Gaga. Artista a primit o ofertă de a avea propria emisiune. How cool is that?!

Lady Gaga a bifat-o și pe asta. Artista se bucură din plin de succesul albumului ”Chromatica”, iar ofertele vin pe bandă rulantă. Artista a postat un anunț important pentru fanii ei. Gaga va găzdui în fiecare săptămână, vinerea, o emisiune pe Apple Music care se va numi Gaga Radio.

În cadrul emisiunii, Gaga va vorbi despre noul album și va avea mereu invitați artiștii care apar pe album, dar și alte nume cunoscute.

”În ultimele săptămâni m-am tot gândit cum aș putea să-i ajut de acasă pe cei din comunitatea globală, pe cei pe care aleg eu să cred că sunt buni, pe cei care sunt suflete speciale, nu doar pentru mine, dar pentru mulți alții. Așa că m-am tot gândit la moduri în care aș putea să fiu cineva care contribuie la societate și la această lume. Sunt super entuziasmată că voi avea această emisiune și oportunitate de a pune acolo un mix muzical în fiecare săptămână.”, a declarat Gaga pentru Zane Lowe.