Karmen a născut luna trecută o fetiță, iar artista are un corp de invidiat și a reușit să slăbească 10 kilograme în foarte scurt timp.

„E frumos. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Este şi greu pentru că un copil are nevoie de toată atenția, dar e cea mai mare realizare a mea de până acum. A trecut abia o lună, e de acomodare aşa… Am început să ne facem programul amândouă, ne-am obişnuit una cu cealaltă… Când te trezeşti cu un bebeluş, trebuie să ghiceşti ce-şi doreşte. Asta mi s-a părut cel mai dificil la început. Mă ajută mama mea şi mama lui Bobo. Ambele sunt lângă mine. Facem cu schimbul. Ne-a răvăşit aşa puțin programul tuturor, dar ne bucurăm (…) E o alintată. E adorabilă. Când intervine cineva în viața ta atât de important, nu te duci la shopping pentru tine, te gândeşti doar la ea! Când vedem lucruri care arată bine… garderoba e plină.”, a declarat vedeta..

Se pare că artista s-a îngrășat în timpul sarcinii cu 12 kilograme, dar săptămâna trecută a reușit să dea jos 10, ceea ce este destul de bine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• BABY ANGEL • 👼🏼

O postare distribuită de 🎙KARMEN (@karmen) pe