Nu mai aveam niciun dubiu că Halsey este foarte talentată și că nu duce lipsă de inspirație. Pentru a ne convinge și mai mult de asta, artista va lansa prima ei carte de poezii. How cool is that?!

Halsey este un izvor nesecat de inspirație. Artista va lansa prima ei carte de poezii. Acestea vor aborda teme pe care fanii ei le-au regăsit și în piesele pe care le-a lansat până acum. În carte, Halsey va vorbi despre sănătate mintală, probleme familiale, sexualitate și despărțiri.

"Am scris mii de propoziții, dar mă străduiesc cumva să alcătuiesc una singură pentru a rezuma cât de emoționantă sunt pentru acest lucru".. le-a transmis artista urmăritorilor de pe Instagram.

"Poezia concentrează tot ceea ce face Halsey - de la muzică la pictură și spectacol - așa că nu este cu adevărat o surpriză că a fost atât de înzestrată cu scrisul. Am fost imediat captivați de poeziile sale, așa cum milioane sunt atrași de muzica ei", a spus Stephanie Frerich, editorul executiv care se va ocupa de apariția cărții.

Aceasta se va numi ”I Would Leave Me If I Could" și va fi lansată pe 10 noiembrie.