Cu două luni în urmă, Hailey Bieber călca pe urmele soțului ei, Justin și se lansa pe Youtube. Canalul lui Hailey este dedicat subiectelor de fashion și de beauty și nu numai. Hailey începe deja să culeagă roadele muncii sale și a primit deja butoanele de la Youtube. Da, la plural!

It's not easy to be her! Hailey Bieber a fost crescută în lumina reflectoarelor, iar de când este soția lui Justin Bieber, atenția presei este din ce în ce mai concentrată asupra ei. Și ca să nu mai existe secrete, Hailey și-a făcut propriul canal de Youtube.

Hailey nu este deloc străină de vloguri și de videoclipuri în care să facă fel de fel de challenge-uri. Aceasta a apărut de nenumărate ori în mini-documentarul lui Justin Bieber de pe Youtube, dar și în seria de pe Facebook în care le arăta fanilor cum decurg anumite zile din viața lor de cuplu.

Acum două luni, Hailey și-a luat inima în dinți și și-a făcut propriul canal de Youtube. Acesta are deja 1.08 milioane de urmăritori și nu este cifra la care se va opri. Canalul lui Hailey are mari șanse să le facă concurență celorlalți youtube-uri cu ștate vechi, mai ales că videoclipurile ei sunt destul de diversificate. Hailey a urcat deja opt videoclipuri pe canal, iar cei de la Youtube i-au trimis și primele ei butoane.

”Am primit în același timp butonul de argint și butonul de aur din partea Youtube. De la 100k subcriberi la lansare am ajuns la peste un milion în doar două luni. Vă mulțumesc că ați transformat canalul! Nici nu aveți idee câte vă așteaptă!”