Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri serioase. Cei doi artiști formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, iar cum lucrurile merg foarte bine între ei, relația lor începe să treacă la următorul nivel.

Fanii cuplului Cleopatra și Edward au primit una dintre cele mai bune vești. Cei doi au planuri mărețe pentru anul acesta, iar întrebarea multor nerăbdători a primit deja un răspuns de la Edward. ”Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică”., a spus Edward.

Chiar dacă 2021 nu sună foarte bine în ceea ce privește evenimentele, îndrăgostiții au de gând că anul acesta să facă anumite schimbări în viața de cuplu. Invitați recent la o emisiune tv, Cleopatra și Edward Sanda au fost supuși unui test unde sinceritatea a fost ca la ea acasă. Cleopatra a fost cea care a declarat că anul acesta, pe lângă cununia pe care o au planificată în vara, are de gând să se mute în București cu Edward.

”Asta o să fac din vară. Ca să fie clar, nu mă mut pentru că nu mai vreau să stau cu ai mei. O să vin în vizită de câte ori o să pot. Vin pentru că e mult mai aproape de munca mea pe care o fac aici în București. Ne vom muta împreună.”