Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari. Cei doi au mai făcut un pas spre a-și întemeia o familie și Edward a pus marea întrebare pentru a doua oară. 

Edward Sanda vrea să fie sigur că iubita lui are intenții la fel de serioase ca el și a cerut-o în căsătorie... pentru a doua oară. Cei doi au petrecut câteva zile împreună la munte, după care au fost invitați la o emisiune de televiziune, unde au vorbit despre planurile de viitor. Cleopatra și Edward își doresc să formeze o familie, iar primul pas în acest sens a fost făcut. Și chiar și al doilea. Chiar dacă sunt împreună de puțin peste un an, Edward a pus deja un inel pe degetul iubitei lui, iar răspunsul ei la întrebarea ”Vrei să fii soția mea?” a fost prompt: ”Da!”.

Acum, Edward și-a cerut iubita în căsătorie pentru a doua oară, iar răspunsul ei a fost același. Înainte ca ea să se întoarcă acasă, la Chișinău și să stea o perioadă departe unul de celălalt, Edward a pus din nou întrebarea. Cleopatra a simțit nevoia să imortalizeze momentul și a postat pe Instagram două fotografii, cu descrierea: ”Când mi-a făcut poza, Edward Sanda m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. Bineînțeles că am acceptat... a doua oară!”, a scris Cleopatra în descrierea fotografiilor.

Well, să fie într-un ceas bun!