A devenit din nou un trend ca artiștii să deschidă sertarul cu amintiri și să împărtășească cu fanii cele mai intime imagini. Acum a venit și rândul unuia dintre cei mai celebri artiști de peste Ocean care și-a surprins urmăritorii cu o ipostază de milioane de like-uri.

Instagramul este cea mai accesibilă metodă de a ține legătura cu fanii, iar artiștii știu asta. În timpul pandemiei, Instagramul i-a ajutat să fie conectați mereu cu urmăritorii și tot pe Instagram se întâmplă toată magia. Din categoria celor care surprind pe zi ce trece se numără și artistul următorul care a urcat o imagine de acum 27 de ani și a adunat 2 milioane de aprecieri în câteva ore. 

INSANE! Justin Bieber a dat online-ul peste cap cu noua lui mașină. Ai văzut-o?

Dacă nu ți-ai dat seama despre cine este vorba, îți spunem doar atât: a fost sărbătorit la începutul lunii martie și are milioane de fani în toată lumea. Artistul din imagine a lansat anul trecut un album și are de gând să revină cu un nou material discografic anul acesta, pe 19 martie. A și încă ceva: soția lui este unul dintre cele mai celebre modele din toată lumea.

Uite despre cine este vorba!