Camila Cabello este în centrul atenției de câteva zile. Iubita lui Shawn Mendes a fost surprinsă în parc în timp ce alerga, iar cele câteva kilograme în plus au făcut-o să fie de nerecunoscut.

Camila Cabello este una dintre cele mai recente victime ale body shaming-ului în online. Pandemia și-a spus cuvântul asupra aspectului ei fizic, iar senorita lui Shawn Mendes nu mai este deloc așa cum o știau fanii. Artista a pus câteva kilograme în plus, iar ăsta a fost motivul perfect pentru internauți să o critice în online. Camila este conștientă că nu mai este la fel de fit ca înainte, dar își asumă noul corp și nu se sfiește să le dea peste nas răutăcioșilor.

#StageName. Te-ai întrebat vreodată cum și-a ales Camila Cabello numele de scenă? Nu mulți știu asta

”Alergam în parc, îmi vedeam de treaba mea, încercam să mențin fit. Doar pentru că alergam ca o persoană normală nu înseamnă că trebuie să faceți atâta caz din asta. Sunt mândră de corpul meu, așa că lăsați-mă să fac ce consider că este mai bine pentru mine. Suntem femei reale, cu forme și celulită, vergeturi și grăsime. Trebuie să ne acceptăm așa cum suntem. Suntem frumoși la interior și la exterior, gândiți pozitiv”, a spus Camila pe TikTok.

 

 

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello