Jason Momoa este expresiv chiar și în spatele camerelor de filmat. Actorul nu își poate controla reacțiile, iar cea mai recentă vizită a lui în Roma a ajuns deja virală. Vei afla și de ce!

Jason Momoa se află în Italia, acolo unde filmează pentru pelicula „Fast & Furious 10”. Actorul a fost văzut mai mereu pe motocicletă, filmându-și cadrele. Totuși, după ce a terminat partea sa, Momoa a decis că nu trebuie să rateze frumusețile locului.

Așa cum era de așteptat, Colosseumul a fost cea mai cunoscută atracție turistică, iar Jason nu a ratat ocazia de a face câteva poze. Dar nu asta este partea interesantă. Jason Momoa a rămas cu gura căscată, la propriu, când a văzut construcția impunătoare, iar cei care au fost pe fază au surprins totul în punctul culminant. Nu este de mirare că imaginile fac înconjurul internetului!

În urmă cu câteva săptămâni, actorul a mers la Oscaruri, iar after party-ul organizat de cei de la Vanity Fair a fost ocazia perfectă pentru a le demonstra tuturor cât de gentleman este. Momoa a fost surprins în compania lui Kate Beckinsale, actrița care este cu șase ani mai mare decât el. Beckinsale este foarte celebră pentru relațiile cu bărbați cunoscuți, printre care se numără și Pete Davidson, actualul lui Kim Kardashian.

Gesturile și apropierile dintre Jason și Kate au luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că atât el, cât și Lisa afirmau că au decis să șteargă cu buretele ce n-a mers între ei și să o ia de la capăt. În urmă cu câteva săptămâni, Jason anunța că s-a mutat înapoi în casa Lisei, asta după ce a realizat că este mult mai bine să își mai dea o șansă decât să arunce la gunoi tot ce au construit împreună în acești ani.