După ce a născut, Kylie Jenner a început să fie din ce în ce mai activă în business-uri pe care le deține. De departe, cel mai de succes este Kylie Cosmetics, așa că lui îi acordă o atenție deosebită. Kylie pregătește multe lansări de cosmetice, iar fanii merită să afle cum se fabrică totul.

Kylie Jenner a avut parte de multe critici atunci când a lansat Kylie Cosmetics. Mii de internauți s-au filmat în timp ce foloseau produsele ei și le oferau feedback negativ. Sora lui Kim nu s-a lăsat doborâtă atât de ușor și, câțiva ani mai târziu este regina unui imperiu. Kylie Jenner a devenit miliardară datorită business-urilor pe care le deține și nu are de gând să pună lacătul pe ele prea curând.

Din contră. Iubita lui Travis Scott este pusă pe treabă mai mult ca niciodată și deja are în plan viitoarele lansări. De data asta, Kylie a decis să facă totul mult mai transparent. Diva s-a filmat în timp ce era în Milano, în unul dintre laboratoarele de producție Kylie Cosmetics. Procesul nu este deloc unul simplu, iar vedeta i-a asigurat pe toți că folosește numai produse de cea mai bună calitate.

 

@kyliejenner

perfecting new @kyliecosmetics in italy today 💕

♬ Aesthetic – Tollan Kim

 

Cum a luat naștere imperiul Kylie Cosmetics

Miliardara și-a construit un adevărat imperiu din pasiunea ei. În plus, a recunoscut că asta nu ar fi fost posibil fără sprijinul familiei. După încheierea reality show-ului ”Keeping Up with The Kardashians”, Kylie a decis să filmeze o serie de vloguri pe Youtube. „Inside Kylie Cosmetics” le- dat fanilor ocazia să afle toate inside-urile business-ului.

În primul episod, ”The beginning” Kylie Jenner a povestit cum o frustrarea de-alea ei au condus-o pe drumul către succes. Kylie a fost mereu complexată de buzele ei și încerca să le facă să pară perfecte prin conturarea cu creion. Una dintre problemele ei era faptul că niciodată nu găsea nuanța creionului care să se potrivească cu cea a rujului, așa că a decis să creeze propriile lip kit-uri.

Prima care a auzit de ideea lui Kylie a fost mama ei, Kris care i-a spus că o susține, dar va trebui să își lanseze colecția de kit-uri din proprii ei bani strânși de-a lungul filmărilor KUWTK. Kylie și-a riscat toți banii și bine a făcut! Nu a vrut să aibă o campanie publicitară basic, așa că a anunțat simplu pe Instagram: ”Guys, am lansat primele kit-uri de buze!” În doar câteva secunde site-ul s-a blocat, iar miliardara a crezut că deja are probleme logistice, dar nu! Întregul stoc Kylie Cosmetics s-a epuizat în mai puțin de un minut!

When in Milan... Kylie Jenner s-a filmat în laborator, în timp ce pregătește viitoarele produse Kylie Cosmetics
Hepta