What's UP divorțează de soția sa după 9 ani de relație și 3 ani de căsătorie. Artistul a ales să își anunțe fanii prin întermediul unei postări pe rețelele sociale.

Simina Costea nu era doar soția artistului, dar și managerul său și lucrurile mergeau foarte bine între ei.

„Au fost 9 ani frumoşi cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obişnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât şi pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne aşteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găseşti sufletul pereche şi să primeşti tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.” a scris artistul.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer. P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!

O postare distribuită de What's UP (@whatsup_uasap) pe