Lista bebelușilor născuți anul acesta a mai adăugat un membru. Ellie Goulding, celebra artistă de origine engleză a născut weekendul acesta și atât ea, cât și iubitul ei sunt în culmea fericirii.

Ellie Goulding a urmat tiparul celorlalte vedete și și-a anunțat sarcina direct pe Instagram. Perioada pandemiei i-a priit de minune, mai ales că aceasta s-a putut bucura în liniște de sarcină, fără să meargă sute de kilometri pentru concerte. Ellie și soțul ei, Caspar Jopling l-au primit în weekendul acesta pe bebelușul lor. Cei doi nu au dezvăluit până acum sexul acestuia și au susținut că nici nu o vor face prea curând. 

”Sunt extrem de emoționat și încântat. Am dori să avem parte de intimitate. Atât mama cât și bebelușul se simt minunat. În aceste momente minunate și unice, am dori să avem parte de înțelegere. Mulțumim mult!”, a declarat Caspar.

Fanii lui Ellie Goulding au aflat pentru prima dată de sarcina artistei de pe Instagram, după ce aceasta a postat câteva imagini din pictorialul pentru revista Vogue. ”A fost o nebunie. Nu era în plan. Gândul de a fi însărcinată părea ceva ireal. Abia aștept să merg din nou în turneu. Am fost în studio în mare parte din timp și sunt încântată de provocarea care mă așteaptă. Va fi o experiență complet nouă pentru mine.”, a spus Ellie.