Așteptarea a luat sfârșit pentru Nicole Cherry. Artista a adus-o pe lume pe Anastasia și este în culmea fericirii. Micuța s-a născut cu câteva zile înainte de aniversarea Cireșicăi, așa că proaspăta mămică poate spune că acesta este cel mai frumos cadou de ziua ei.

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima dată. Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care le va face viața mult mai frumoasă celor doi părinți. Nicole nu a declarat momentan nimic despre Anastasia, doar a postat la stories o imagine cu cea mică alături de mesajul: „A venit prințesa!”

Artista a povestit că nu plănuiește să apeleze la o bonă și că vrea să se dedice cât mai mult creșterii fetiței ei. Nicole Cherry și tatăl fiicei sale vor avea parte de ajutor, pentru că mama artistei este pregătită să își ia în serios rolul de bunică: ”Mama mea este printre cei vizați. În plus, chiar își dorește asta și abia așteaptă. Planuri în privința creșterii nu ne-am făcut, însă ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu ea, să ne implicăm activ în dezvoltarea și educația ei, să îi vedem primii pași, să-i auzim prima gângurire, primul cuvânt”, a spus Nicole Cherry în interviul acordat revistei Viva!