Unul dintre cele mai așteptate momente ale anului a sosit. Rihanna a adus pe lume primul ei copil și atât ea, cât și iubitul ei, A$AP Rocky sunt în culmea fericirii.

Rihanna și A$AP Rocky nu putea fi mai fericiți de atât. Artista a adus pe lume un băiețel, potrivit tabloidelor de peste Ocean. Momentan, niciunul dintre ei nu a făcut nicio declarație, dar întreaga lume este cu ochii pe ei. 

Lunile trecute, într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Vogue, Riri a vorbit despre cât de mult a schimbat-o sarcina și cât de bine i-a priit această perioadă. Cei care au urmărit-o pe Rihanna intens de când a anunțat că este însărcinată, au observat un singur lucru: artistei i-au plăcut mai mult ca niciodată decupajele.

Peste tot pe unde a mers, iubita lui A$AP Rocky a purtat haine care i-au scos în evidență burtica de gravidă. Faptul că Rihanna a fost mereu un fashion icon nu mai este un secret pentru nimeni. Artista a avut mereu apariții studiate și a fost o sursă de inspirație pentru milioanele de fani care o urmăresc din toate colțurile lumii.

„Moda a fost mereu una dintre pasiunile mele. Era de așteptat să definesc și un stil al femeilor însărcinate. Nu îmi place să mă simt inconfortabil în hainele pe care le port. Când am aflat că sunt însărcinată, deja mi-am spus că nu voi cumpăra haine de la secțiunea maternitate. Îmi pare rău, dar este mult mai amuzant să mă îmbrac acum. Nu voi lăsa ca asta să dispară doar din cauza faptului că resimt anumite schimbări la nivelul corpului.”, spunea Riri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)