Săptămâna trecută, Lady Gaga a trecut prim momente de panică. În timp ce se afla la Roma pe platourile de filmare de la noul ei proiect, artista a primit vestea că patrupezii ei au fost răpiți.

Lady Gaga este o mare iubitoare de animale, așa că vestea răpirii celor doi câini a picat ca un trăznet asupra ei. Animalele se aflau la plimbare în parc cu îngrijitorul lor, Ryan, moment în care acesta a fost atacat, ar doi dintre cei trei câini au fost răpiți. Gaga a anunțat imediat că este dispusă să ofere 500.000 de dolari pentru recuperarea patrupezilor.

Se oferă recompensă. Câinii lui Lady Gaga au fost furați, iar îngrijitorul a fost împușcat. Artista trece prin momente grele

Se pare că animalele au fost găsite de o femeie care nu a stat prea mult pe gânduri și le-a returnat poliției din Los Angeles. Cei doi blănoși au fost returnați teferi și nevătămați, iar femeia care i-a dus la secție în jurul ore 18 a ținut să precizeze că nu are nicio legătură cu atacul. Momentan, nu a fost dezvăluit locul în care cei doi au fost găsiți și nici dacă femeia va fi cea care va primi recompensa consistentă.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)