Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc să devină o familie. Cei doi urmează să se căsătorească în luna august, iar pregătirile de nuntă au fost făcute din timp.

După ce s-au mutat împreună la începutul verii, Cleopatra și Edward se pregătesc să facă pasul cel mare. Cei doi îndrăgostiți au fost invitați la o emisiune, unde au dat puțin din casă și au dezvăluit când se vor căsători. Ceremonia va fi una restrânsă și va avea loc în luna august. Cei doi au povestit că nu vor o nuntă clasică, cu tradiții. Au organizat totul din timp, iar la petrecere vor participa doar familiile și prietenii apropiați. Cei doi vor face cununia civilă și petrecerea la București, urmând ca aceea religioasă să aibă loc la Chișinău, în decursul acestui an.

#AgeGap. Ce diferență de vârstă este între Cleopatra Stratan și Edward Sanda?

Cleopatra a spus că își va păstra numele de familie, pentru că fanii o cunosc deja cu numele Stratan. Cei doi s-au logodit anul trecut, dar au așteptat să termine Cleopatra liceul pentru a face pasul cel mare. Edward și Cleopatra și-au făcut planuri și pentru luna de miere și au ales o destinație exotică.