Nicole Cherry se pregătește să devină mămică, dar nu se grăbește să își oficializeze relația cu tatăl copilului ei. Cireșica a povestit într-un interviu că s-au gândit la nuntă, dar aceasta va avea loc, cel mai probabil, anul viitor, după nașterea micuței lor. 

Nicole Cherry are o relație cu Florin Popa, un bărbat cu opt ani mai mare decât ea, iar la sfârșitul anului urmează să devină părinții unei fetițe. De când a anunțat că este însărcinată, Cireșica a dat câteva interviuri în care a răspuns la unele dintre cele mai arzătoare întrebări ale fanilor și ale jurnaliștilor. Mulți au fost curioși să afle când vor oficializa relația artista și iubitul ei, iar ea a pus punctul pe ”i”. Nicole Cherry a spus că nu au vrut să facă nunta în pandemie, pentru că vor ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și să aibă alături cât mai mulți oameni dragi. 

Nicole Cherry a plecat în vacanță. Cum arată în costum de baie, în al doilea trimestru de sarcină?

Relația este cât se poate de serioasă, din moment ce urmează să se nască un copil, așa că momentul în care vor deveni soț și soție cu acte în regulă este doar o chestiune de timp. Încă nu știm dacă Nicole Cherry plănuiește să facă nuntă și botez, doi în unu. Fetița pe care ea și iubitul ei o așteaptă urmează să se nască la finalul acestui an, în luna decembrie mai exact, fix luna în care își serbează și mămica ziua de naștere. 

Nicole Cherry plănuiește să rămână activă până aproape de momentul nașterii și să nu își amâne proiectele profesionale. După ce a lansat o piesă nouă și a avut prima prezentare de modă pentru brand-ul de haine pe care îl deține, Cireșica a plecat într-o vacanță în Grecia, alături de iubitul ei. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)