INNA a stat izolată trei săptămâni într-o vilă cu cei mai buni prieteni, oameni de studio și numai. Perioada a fost una productivă pentru că INNA a ieșit din casă cu un nou album, ”Heartbreaker”. Artista este pusă pe treabă și deja a lansat primul videoclip pentru piesele de pe album.

INNA a fost în Dubai pentru filmările videoclipurilor ”Maza Jaja” și Flashbacks”. Artista, alături de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan au filmat în Palazzo Versace din Dubai pentru ”Flashbacks”, piesă de pe albumul ”Heartbreaker”.

Cu o ținută glam și un look super sexy, INNA le-a prezentat fanilor cadre de la filmare, iar aceștia au așteptat cuminți lansarea videoclipului ”Flashbacks”. Piesa se bucură de susținerea fanilor din toată lumea și are peste 100 000 de stream-uri pe Spotify, iar în Rusia este pe locul 36 în top Shazam Rusia.

Succes internațional! O piesă de la Inna i-a cucerit pe ruși. Tu ai ascultat-o?

Albumul ”Heartbreaker” include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei.

Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky”.