Ariana Grande se poate lăuda cu încă o statuie de ceară. După ultima experiență cu astfel de reprezentare, artista sigur a fost un pic mai sceptică de data asta.

Poate că cei de la Madame Tussauds Hollywood au fost mult mai atenți la detalii decât cei de la Madame Tussauds Londra. Ariana Grande are o nouă statuie de ceară expusă în Hollywood special pentru fani. Aceasta a fost gândită special pentru Arianatori și mai mult, fiecare fan poate cere să intre și să facă poze cu ea, bineînțeles, respectând normele impuse de pandemie.

Cei care aleg această opțiune, trebuie să rezerve camerele de pe lista A a hotelui Roosevelt, în vitrina căruia este expusă statuia. Fanii care rezervă camera, se pot bucura de un party ca la caret inspirat de videoclipul artistei, ”7 rings”. 

În 2019, Madame Tussauds Londra a dezvelit statuia de ceară a Arianei Grande și au creat un întreg val de reacții. Figurina nu semănă deloc cu artista, iar asta i-a nemulțumit pe fanii dornici să facă o poză lângă reprezentarea idolului lor. Chiar și așa, muzeul nu a retras statuia și sigur nu este aglomerat la colțul dedicat Arianei.