Kim Kardashian a avut ceva momente de rătăcire până și-a găsit adevărata vocație. Înainte de a deveni unul dintre mogulii industriei de beauty, Kim K a cochetat și cu muzica și nu s-a lăsat până când nu a lansat și o piesă. Bine că s-a oprit acolo!

Kim se poate lăuda că face parte din rândul artiștilor. Cu aproape 10 ani în urmă, fosta soție a lui Kanye West pășea în studioul de înregistrări și nu a plecat acasă până când nu a bifat o piesă. La vremea aceea, pretențiile și tehnologie nu erau prea high, așa că miliardara a tras repede și un videoclip și asta a fost! Banii au început să vină pe bandă rulantă mai ales că la acea vreme era unul dintre cele mai controversate personaje mondene.

Despre acel moment nu tocmai strălucit din cariera ei, Kim a vorbit în emisiunea lui Andy Cohen, ”Watch what happens”. ”Este clar o amintire și o experiență fun. Am donat toate câștigurile unei organizații care se ocupă cu bolnavii de cancer. Nu îmi place când oamenii se apucă să facă lucruri la care nu se pricep. Uneori mă gândesc că nu ar fi trebuit să mă apuc de muzică. Oare cine mi-a spus că ar trebui să fiu cântăreață? Nici măcar nu am voce”, a spus Kim Kardashian.