Selena Gomez a aruncat internetul în aer cu cea mai recentă postare. Artista se pricepe de minune să se joace cu răbdarea fanilor, iar acum, Sel se pare că are un anunț de făcut, dar momentan îl împachetează drăguț.

Selena Gomez a avut un an plin. Artista a lansat colecția de makeup la nivel mondial, a realizat propriul show culinar și acum joacă și într-un serial nou. Selena a reușit să treacă cu brio peste momentele grele din viața ei și chiar a discutat despre asta în cel mai recent număr al revistei Elle USA. Artista este mai încrezătoare ca niciodată în propria persoană, iar asta se vede pe Instagram și nu numai. Speaking of Instagram, Selena a postat recent o imagine alături de descrierea ”girls want girls” (fetele vor tot fete), iar fanii deja au început să creadă că Sel s-a dat pe femei. Nu ar fi de mirare, având în vedere că în toate relațiile cu băieții a fost dezamăgită.

Artista s-a mutat în casă nouă cu câteva luni înainte să înceapă pandemia, fix după ce a reușit să își vândă alte două proprietăți. Sel a recunoscut că spațiul în care trăiește își pune foarte mult amprenta asupra ei, iar acum se simte împlinită. Atât de împlinită, încât nici nu vrea să folosească social media. Artista a avut numeroase campanii de avertizare asupra efectelor negative pe care le au Facebook și Instagram, iar drept dovadă, aceasta nici nu își știe parola de la Instagram și îi lasă pe cei din staff-ul ei să se ocupe de tot.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)