MET Gala este o sursă nesecată de subiecte. Deși evenimentul s-a încheiat cu aproape o zi în urmă, unele adevăruri de abia acum ies la iveală. Toată lumea a crezut, de exemplu, că Kim Kardashian a mers alături de soțul ei, dar adevărul este altul. Cine a fost bărbatul misterios care a însoțit-o pe miliardară?

Ținuta lui Kim Kardashian a atras toate privirile la MET Gala. Chiar dacă nu a fost deloc una sexy și nu a lăsat nimic la vedere, Kim a mizat pe absurd și se pare că a reușit să fie unul dintre principalele subiecte de discuție ale serii. Miliardara a generat un val de reacții din cauza ținutei all black accesorizată cu o cagulă, dar nu a deranjat-o deloc. Meme-uri care fac înconjurul internetului sigur au ajuns și la urechile ei, dar la cum o știm pe Kim, sigur ăsta a fost unul dintre scopurile ei.

Toată lumea s-a întrebat cine a fost cu Kim pe red carpet și, în timp ce unii au crezut că este Kanye și că s-au împăcat, adevărul este cu totul și cu totul altul. Bărbatul misterios de la MET Gala este Demna Gvasalia, creative directorul de la Balenciaga. Cum au ajuns cei doi să se cunoască atât de bine? Se pare că înșuși Kanye West le-a făcut cunoștință celor doi.