Priyanka Chopra și Nick Jonas sunt în centrul atenției după ce fanii au observat un detaliu ciudat pe profilul de Instagram al actriței. Priyanka Chopra a renunțat la numele Jonas, iar asta, în concepția unora, nu poate să însemne decât un singur lucru. 

Fanii cuplului Nick Jonas-Priyanka Chopra nu mai știut ce să creadă. Priyanka și-a schimbat numele de pe Instagram și de pe Twitter, iar cei care o urmăresc cred că relația dintre ea și Nick începe să scârțâie. Priyanka nu a făcut nicio declarație oficială după aceasta mutare dramatică, dar, dacă este să ne raportăm la vechiile ei interviuri, s-ar putea ca totul să aibă legătură cu viața profesională. Pri nu a fost niciodată adepta rețelelor sociale, ba chiar au afectat-o foarte mult. Cel mai probabil, actrița a vrut să separa personalul de profesional.

Nick și Priyanka s-au cunoscut cu ani în urmă într-un mod amuzant. Priyanka Chopra a recunoscut că nu s-a uitat niciodată la ”Camp rock”, dar că și-ar dori să îl vadă pe Nick în adolescență. Nick a cucerit-o pe Priyanka prin videoclipul ”Close”, după cum afirmă actrița.

”Viața mea a fost mereu un pic muzicală, iar faptul că Nick este artist este perfect. M-am hotărât să ies la întâlnire cu Nick după ce am văzut videoclipul ”Close”. În videoclip, Nick își dă tricoul jos și a fost super hot.”, a declarat Priyanka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)