„Selling Sunset”, unul dintre cele mai urmărite reality show-uri de pe Netflix este cunoscut pentru dramă. Din păcate, acesta a ajuns la final, dar reuniunea de pe 6 mai a scos la iveală detalii interesante.

Agentele din „Selling Sunset” sunt renumite pentru tranzacțiile de milioane de dolari. Agenția condusă de gemeni Jason și Brett este una dintre cele mai de succes din Sunset Plaza. Toate vedetele apelează la ei și nu este de mirare, având în vedere că locuințele listate se vând în câteva zile.

Agenția Oppenheim este foarte numeroasă, însă doar câteva dintre fete au atras atenția și au fost personajele show-ului de pe Netflix. Ultimul sezon a lăsat multe semne de întrebare în mintea fanilor. Christine Quinn pare că s-a retras, Chelsea i-a luat locul, Vanessa s-a logodit, iar Chrishell Stausse s-a despărțit de Jason. Cei doi nu s-au înțeles la planurile legate de familie, Jason fiind cel care a refuzat să devină tată.

Această decizie a dat-o peste cap pe Chrishell care își dorea foarte mult un copil, mai ales că se simțea presată de timp. Asta a împins-o pe vedetă să se combine cu o tipă și să nu vrea să mai audă vreodată de bărbați. Noua iubită a lui Chrishell este G Flip, cunoscută în lumea DJ-ilor. Cele două se pare că au de gând să adopte un copil, dar mulți dintre cei apropiați lor încă mai încearcă să digere informația.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G FLIP (@gflip)