Kim Kardashian și Justin Bieber sunt două dintre vedetele cu cea mai mare putere de cumpărare din lume. Cei doi pot cumpăra orice cu banii jos. Well, aproape orice, căci cei de la Ferrari nici nu vor să audă de ei.

Așa cum era de așteptat, Ferrari are dreptul de a-și selecta clientele, iar în urma unor criterii riguroase, au ajuns la concluzia că nu vor să se asocieze cu nume precum Kim Kardashian și Justin Bieber. Motivele sunt cât se poate de simple și de logice. Ferrari preferă clienții peste 40 de ani, iar dacă, totuși, se întâmplă ca cineva sub acest prag să își dorească o astfel de mașină, producătorii cer un istoric al viitorului client.

Chiar dacă nu are voie să cumpere Ferrari, Kim K are deja o colecție impresionantă de mașini, printre care se regăsesc și Maserati Gran Turismo, Mercedes Maybach GLS600 și Rolls-Royce Ghost. Biebs, la rândul lui este și el un mare colecționar de bijuterii pe patru roți și se poate lăuda cu Lamborghini Urus, Porsche Cayenne și un Rolls Royce Ghost.

Pe lângă faptul că cei de la Ferrari nu permit modificări suplimentare ale modelelor care ies din fabrică, lista de persoane interzise este una extinsă, iar regulile dure privind cumpărătorii li se aplică și lui Nicolas Cage și Floyd Mayweather.