Game of Thrones nu mai are nevoie de prezentare. Serialul a făcut furori și chiar dacă s-a întins pe multe sezoane, acțiunea a fost atât de bine gândită, încât fiecare episod te făcea să vrei să vezi mai mult. Aproape că nu există persoană care să nu fi auzit de John Snow sau de Daenerys, dar nu mulți știu că în serial a apărut și o româncă.

Octavia Selena Alexandru este singura româncă care a avut ocazia să apară în celebrul serial Game of Thrones. Aveai 13 ani atunci când a pășit pe platourile de filmare și, chiar dacă timpul a trecut extrem de repede, tânăra de 19 ani își amintește mereu cu drag de experiența pe care a avut-o. Octavia a apărut în câteva scene, iar cea mai importantă fază este cea în care introduce un pumnal în Bran Stark și îl transformă în primul ”night walker”. Secvența respectivă este una cheie în povestea serialului pentru că ea este cea care ”îl naște” pe ”Regele Nopții” care ulterior vine să cucerească cele șapte regate de dincolo de zidul din nord.

Producătorii Game of Thrones au terminat deja de filmat primul prequel, ”House of the Dragon” și s-au gândit că cel mai bine ar fi să le ofere fanilor porție triplă de acțiune. Cei trei ași din mâneca producătorilor sunt de fapt trei spin off-uri. Având în vedere că filmările de la ”House of the Dragons au ajuns la final, este timpul să afli ce surprize de așteaptă.

Cele trei spin off-uri deja programate se numesc ”9 Voyages”, ”Flea Bottom” și ”10.000 Ships” și urmăresc povestea celor mai apreciate personaje din ”Game of Thrones”. Primul spin off se va concentra pe povestea Lordului Corlys Velaryon, al doilea urmărește povestea districtelor din King's Landing, iar cel de-al treilea se concentrează pe Prințesa Nymeria.