Chrissy Teigen și-a închis recent contul de Twitter, dar trecutul o bântuie. Niște postări mai vechi și niște mesaje private pe care i le-ar fi trimis unei adolescente în urmă cu mult timp îi fac probleme în prezent. 

O tipă pe nume Courtney Stodden o acuză de bullying online pe Chrissy Teigen. Fata a devenit faimoasă în urmă cu 10 ani, pe când era doar o adolescentă. Avea 16 ani atunci când s-a căsătorit cu un bărbat în vârstă de 50 de ani, iar povestea lor a făcut înconjurul internetului și al presei de scandal. Toată lumea a batjocorit-o atunci și a etichetat-o în diverse feluri, când ea era doar o copilă de care profita un bărbat matur. Cei doi au divorțat anul trecut, iar Courtney a vorbit despre faptul că fostul soț a profitat de naivitatea ei. 

Enough is enough. Chrissy Teigen și-a șters contul de Twitter. Ce a postat înainte să îl închidă

Într-un interviu acordat recent, femeia a povestit că a primit mesaje jignitoare de la unele celebrități, printre care și Chrissy Teigen: ”Nu s-a mulțumit să posteze pe Twitter despre faptul că merit un ”dirt nap”, dar mi-a dat și mesaje private, în care îmi sugera să mă sinucid. Îmi scria lucruri precum ”abia aștept să mori””, a declarat Courtney Stodden. Nu este prima dată când femeia îi aduce astfel de acuzații soției lui John Legend. În urmă cu două luni, când Chrissy a anunțat că părăsește platforma Twitter din cauza valului imens de negativitate de acolo, Courtney a făcut un videoclip în care a numit-o ipocrită. 

 

Oamenii au început să caute prin tweet-urile mai vechi ale lui Chrissy Teigen, dar postările au fost șterse între timp. Pe internet există însă niște screen shot-uri care susțin teoria lui Courtney. Nu știm însă dacă sunt reale sau fabricate, din moment ce Chrissy și-a închis contul cu totul și nici nu a confirmat sau infirmat acuzațiile care i se aduc.