Billie Eilish nu duce deloc lipsă de inspirație. Artista a făcut ce-a făcut și a reușit să lanseze o colecție de încălțăminte 100% vegană. Ce înseamnă asta și cât trebuie să scoți din buzunar pentru ea?

Billie Eilish vrea să revoluționeze industria de încălțăminte și se laudă deja cu prima colecție vegană. Este vorba despre două perechi de Air Jordan care vin într-o serie limitată de culori, mai exact, vor fi disponibile doar pe bej și lime. Cei care o adoră pe Billie i-au pus deja în wishlist, doar că nu toată lumea a înțeles care este fază cu ”încălțăminte vegană”. Ei bine, Billie a vrut să spună că încălțămintea care poartă semnătura ei este realizată din piele sintetică și materiale reciclate.

Faimoasa colecție se lansează azi, 27 septembrie și va fi disponibilă pe shop-ul oficial al lui Billie, iar e 30 septembrie, fanii pot găsi încălțămintea pe aplicația Nike SNKRS. De unde a apărut această colaborare între Billie și Nike? Billie a fost mereu fana brandului și a declarat de multe ori că se ruga de părinții ei să îi cumpere o pereche roșie, iar acum, visul ei a devenit mai mult decât realitate. ”Când i-am primit m-am uitat la ei ca și cum erau un milion de dolari care stăteau în fața mea.”