MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar în această perioadă le-a dat fanilor cea mai bună veste: artista lansează mult așteptatul album.

MIRA poate spune că anul 2020 a fost anul ei. Artista a lansat multe piese care au cucerit instant inimile fanilor, dar și topurile. Vizualizările de pe Youtube vorbesc de la sine, iar MIRA vrea să le mulțumească fanilor așa cum știe ea mai bine. Artista a finalizat albumul care se va numi ”Învăță-mă”, iar fanii îl vor putea asculta începând de săptămâna viitoare.

Despre piesa care dă numele albumului, la lansarea ei, MIRA declara: ”Sunt atât de fericită să vă prezint «Învață-mă», piesa care poartă și numele albumului. Este acea piesă tristă, dar și fericită în același timp, o să vedeți, cel puțin asta e starea pe care mi-o dă mie. În piesă vorbesc despre marea mea iubire neuitată, marea iubire peste care nu pot trece și nu o pot uita. Cred că foarte multă lume se va regăsi în acest mesaj.”

MIRA a făcut marele anunț pe Facebook, acolo unde comunică foarte des cu fanii ei. Urmăritorii Mirei sunt la curent cu tot ce face artista, iar asta nu poate decât să creeze o relație specială între ea și comunitatea ei.

De abia așteptăm să îi dăm play!