După ce Jennifer Lopez s-a întors la Ben Affleck, fostul ei partener, Alex Rodriguez, face același lucru și s-a afișat în weekend alături de fosta soție. Fostul sportiv a postat câteva imagini de la sală, în care apare alături de mama fetelor sale. 

În timp ce presa tabloidă scria că Alex Rodriguez încă mai spera la o împăcare cu Jennifer Lopez și că ar face orice să îi recâștige încrederea, se pare că fostul jucător de baseball a închis capitolul J. Lo și își caută consolare în brațele... fostei soții. Exact, Arod a făcut fix același lucru ca Jennifer Lopez și s-a întors în brațele uneia dintre fostele iubiri. El și Cynthia Scurtis au fost căsătoriți din 2002 până în 2008 și au împreună două fete, pe Natasha și pe Ella. Interesant este că și J. Lo și Ben Affleck au fost împreună tot la începutul anilor 2000 și chiar au fost logodiți. Idila lor s-a încheiat în 2004, pentru ca acum să reia legătura. 

Ready, steady, go! Acesta este antrenamentul care o ajută pe Jennifer Lopez să se mențină în formă

Cynthia Scurtis are 48 de ani și este pasionată de sport, la fel ca fostul ei soț. Cei doi s-au întâlnit pentru o sesiune de antrenament organizată de Alex Rodriguez, iar fostul sportiv nu a ratat ocazia să posteze pe stories câteva imagini de la sală. În unele dintre ele apare și fosta lui soție, acesta numind-o ”World Class Mommy”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)