În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți artiști au fost afectați de Coronavirus. Adi Sînă este cel mai recent exemplu. Artistul a fost testat acum 2 săptămâni și a așteptat să treacă această perioadă pentru a le povesti totul fanilor într-un vlog.

Adi Sînă este cel mai recent nume care se înscrie pe lista artiștilor testați pozitiv Coronavirus. În cazul lui, simptomele au apărut pe 2 noiembrie și încă din primele secunde a știut că este vorba de COVID-19. Adi s-a izolat de familie în mansardă, iar acum, la mai bine de două săptămâni a făcut un vlog în care a poveștit întreaga experiență fanilor.

”În ultimele 20 de zile n-am putut să fac nimic. Acum o să mă întrebați de ce. Pentru că am fost izolat de pe 2 noiembrie. Am fost testat pozitiv pentru coronavirus. Am avut niște frisoane, un pic de temperatură și mi-am dat seama că ceva se întâmplă cu mine. M-am izolat la mansardă, iar apoi am fost la spital, mi-am făcut testul, a ieșit pozitiv. Am avut o formă ușoară de Covid-19, am avut o seară de febră, 39,5” a declarat Adi.