Drake a muncit din greu ani la rând, iar acum deține supremația în industria muzicală. Rapperul nu are nevoie de prea multe prezentări, iar acum, privind retrospectiv, tot efortul a meritat din plin. Drake cucerește toate topurile instant și, spre uimirea multora, Drake a presimțit încă de mic că va avea bani de-i va întoarce cu lopata.

Drake scrie istorie cu piesele lui. Recent, rapperul și-a serbat ziua de naștere, iar cadoul primit de la managerul lui este speechless. Drake a primit un Rolls-Royce Phantom, iar alegerea brandului nu este deloc întâmplătoare. Înainte de a avea milioane de dolari în conturi, Drake visa să fie bogat, așa că închiara mașini pentru a face impresie. Acesta a vorbit abia acum pe Instagram despre obiceiul lui de a face rost de bani pentru a crea o falsă impresie altora. 

”În 2007, obișnuiam să închiriem mașina asta pentru a-i face pe oamenii din oraș să creadă că destinul nostru este să fim faimoși. Nu știu cum reușeam să strâng 5000 de dolari pe lună pentru a salva aceste aparențe. A fost modalitatea mea extremă de manifestare. Aveam nevoie să o văd, să o simt și să o am pentru a crede că pot să am tot ceea ce îmi doresc”, a scris Drake.

Acum câteva luni, Drake și iubita lui, Johanna Leia au apărut pentru prima dată împreună la un meci de basket. La scurt timp după aceea, Drake a închiriat întreg stadionul pentru o cină romantic, iar cu asta a dat-o pe spate pe iubita lui. Johanna mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, iar rapperul nu este deloc deranjat de asta, ci din contră, este foarte implicat în creșterea lor și vrea să îă ajute să își dezvolte pasiunea pentru sport.

Johanna Leia are 40 de ani și nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Aceasta a apărut împreună cu fiul ei în show-ul american Bringing Up Ballers, o emisiune în care sunt prezente ma multe familii care împărtășesc cu fanii cum manageriază programul și cum fac față antrenamentelor sportive și vieții personale. Johanna a ajuns să facă parte din cast-ul acestei emisiuni datorită fiului ei de 17 ani, Amari Bailey care este jucător profesionist de basket în echipa liceului Sierra Canyon.