Un tip de 19 ani din S.U.A. i-a luat la mișto pe băieții de la The Chainsmokers într-un mare fel. A făcut un filmuleț în care pretinde că te învață rețeta după care e compus fiecare hit marca The Chainsmokers.

Un artist a dezvăluit rețeta după care e compusă ORICE melodie

Tutorialul lui John Fassold a devenit viral în câteva zile și a stârnit reacți diverse pe net. Într-un filmuleț făcut pe Snapchat și încărcat apoi pe YouTube, John îți arată cum e compusă fiecare melodie The Chainsmokers. El a explicat că e o combinație de note muzicale care se repetă în aproximativ aceeași ordine și a exemplificat la pian.

Uite când va fi Forza ZU 2017! Save the date!

Fassold are o problemă și cu titlurile cântecelor și chiar a spus că duo-ul american s-ar fi putut folosi, la fel de bine, de un generator random de substantive pentru a da numele pieselor. 

În timp ce unii s-au amuzat și i-au dat dreptate, alții au spus că se aplică treaba cu vulpea și strugurii acri, adică invidia vorbește de la sine. Fassold a explicat că nu are nimic cu trupa The Chainsmokers și că nu e invidios pe succesul băieților, dar pur și simplu nu mai suportă să audă melodiile lor peste tot.