Un puști de 13 ani face senzație pe internet, după ce și-a făcut un selfie cu Justin Timberlake, în pauza de la Super Bowl. Habar n-avea ce va urma!

Vă amintiți cu toții selfie-ul lui Ellen DeGeneres făcut la Oscar, care a adunat 3,5 milioane de redistribuiri în doar câteva ore?

Charlie Puth a recunoscut că a avut o aventură cu Selena Gomez! "Știam în ce mă bag..."

Ei bine, Ryan McKenna e noua vedetă a rețelelor de socializare. Și-a făcut un selfie alături de Justin Timberlake, chiar în timpul show-ului susținut de acesta, iar imaginea a devenit virală pe Twitter. Instantaneu au apărut o mulțime de meme-uri pe internet, iar puștiul a fost invitat în matinalul de la ABC News, "Good Morning America".

"A fost o doamnă care ne-a spus că stăm într-o secțiune specială. Chiar atunci a apărut Justin și s-a oprit chiar în rândul nostru. Așa că a fost perfect.", a povestit puștiul, care a mai adăugat: "Încercam să filmez. De aceea eram cu ochii în telefon. Pentru că îl iubesc și pentru că e cântărețul meu preferat, a trebuit să opresc filmarea și să fac un selfie cu el. Mi-am zis că n-o să mai am ocazia asta niciodată!".

 

McKenna a spus că telefonul său "a explodat" imediat după acest moment și că 8.000 de oameni i-au dat follow. "A fost cu siguranță o mare oportunitate. A fost o nebunie".