Fără doar și poate, rețeaua de socializare preferată a lui Smiley este TikTok. Artistul se pricepe de minune să facă filmulețe pentru platformă, iar acest lucru se traduce în cifre impresionante la vizualizări. Din când în când, Smiley postează câte un filmuleț care se viraliează rapid și ajunge la milioane de utilizatori în timp-record. 

Așa s-a întâmplat și acum, când Smiley a postat un clip care a depășit un milion de views în 24 de ore. Este vorba despre un filmuleț amuzant, prin intermediul căruia Smiley încearcă să își convingă urmăritorii să bea apă. Filmulețul a adunat peste 125.000 de like-uri și sute de comentarii, pe lângă milionul de vizualizări. 

@smiley_omul

A venit vara! Tu iti iei aportul de apa necesar? 😂 ##smiley ##sport ##summer ##water

♬ Noi Doi Si Noaptea - Smiley

Cel mai vizionat clip de pe contul de TikTok al lui Smiley este un filmuleț cu el și Gina Pistol, care a adunat, de la începutul anului și până acum, 4,6 milioane de vizualizări. Smiley este unul dintre artiștii români cu cei mai mulți urmăritori pe TikTok: 780 de mii, iar acest lucru se vede. Unde mai pui că multe dintre materialele pe care le postează ajung pe feed-ul for you și se viralizează rapid. 

 

@smiley_omul

La voi cum se duc banii ? 😂 ##wee ##smiley @gina.pistol

♬ Wee Wee - mr_yama