Nicole Cherry este foarte activă pe rețelele de socializare și nu numai. Artista își face timp, din când în când, să le răspundă fanilori ei de pe Instagram și de pe TikTok la unele curiozități, iar unul dintre filmulețele postate recent i-a amuzat copios pe cei care i-au dat follow pe TikTok.

De când a anunțat că este însărcinată, Nicole Cherry a ”dat din casă” câte puțin și a povestit cum a decurs pentru ea primul trimestru de sarcină, cum i-a dat vestea cea mare viitorului tătic și ce planuri are în continuare. Cireșica a dezvăluit că s-a îngrășat doar patru kilograme în primele patru luni de sarcină, dar și că în primele luni s-a confruntat cu grețuri specifice sarcinii, care i-au dat bătăi de cap. 

Orice gravidă are, la un moment dat, ”pofte” specifice sarcinii, iar Cireșica a spus, mai în glumă, mai în serios, la ce poftește de când a aflat că va fi mămică. Artista a făcut un filmuleț pe TikTok în care a folosit o altă voce și a dezvăluit că are o poftă mai... atipică. Nu poftește la alimente sau băuturi, ci la... Dar mai bine te lăsăm pe tine să vezi!

 

@nicolecherry

Cine are pofte de genul? Si o vacanta merge😂😂😂

♬ sunet original - Agache Bogdan