Una dintre cele mai cunoscute publicații din afară, TIME a publicat deja cel mai recent număr al ediției, iar coperta este una specială. Meghan și Prințul Harry sunt protagoniștii de pe copertă, dar cei care i-au văzut nu s-au grăbit să le ofere complimente.

Megan si Harry se pot lăuda cu o copertă TIME, dar nu se pot lauda cu cea mai reușită apariție a lor ca și cuplu. Scandalurile din ultima perioadă i-au făcut pe cei doi să își mai piardă din fani și nu este de mirare că acum lumea reacționează la orice gafă pe care o fac cei doi. Asta s-a intamplat și acum, când Meghan și Prințul Harry au fost fotografiați pentru coperta TIME, dar cel care s-a ocupat cu editatea pozei a exagerat cu programele de înfrumusețare. 

Fanii au avut câteva comentarii critice la adresa cuplului, spunând că imaginea lor de copertă este ”prea photoshopată”. Imaginile au fost realizate de fotograful Pari Dukovic la conacul lor de 11 milioane de lire sterline din California. Imaginea lor de coperta este făcută în curte, iar pe fundal se văd copacii, în timp ce Meghan este îmbrăcată în alb, iar Harry in negru. ”Singura mea critică este că fotografia arată prea photoshopată și falsă”, a spus un fan. Harry și Meghan au fost laudați de revista TIME pentru ”compasiunea lor pentru oamenii pe care nu îi cunosc”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)