Nu-i pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește. Asta poate spune și Megan Thee Stallion, artista care s-a pregătit intens pentru concertul de la Lollapaooza, dar care a fost eclipsată total de o dansatoare care mima explicit versurile piesei ”WAP”.

Fără doar și poate, ”WAP” este o piesă controversată și a stârnit mii de reacții încă din prima zi de lansare, fanii fiind nemulțumiți de apariția lui Kylie Jenner în videoclip. Lucrurile s-au mai calmat între timp, iar din momentul în care ”WAP” a devenit virală pe TikTok, fanii aproape că și-au și uitat nemulțumirile.

Chiar dacă acum câteva luni, Megan anunța că ia o pauză de la muzică, artista este mai activă ca niciodată și a participat la Lollapaooza. Din repertoriul ei nu putea să lipsească ”WAP”, iar ineditul de abia de acum apare. Kelly, o interpretă micro-gestuală s-a asigurat că și cei cu probleme de auz înțeleg piesa, așa că a replicat fiecare vers impecabil, iar întreg momentul a ajuns viral.

”Mulțumesc pentru iubirea primită pe pagina mea de la oamenii care aud, dar sunt doar o interpretă pasionată care-și dorește să asigure accesul către o comunitate pe care o iubesc și de la care am învățat totul. Să vezi un interpret mimico-gestual în turneu cu fiecare artist în parte ar trebui să fie o normalitate.”