Orice piesă bună are parte de remake-uri care mai de care mai inspirate, iar ”Butter” nu face excepție. Cineva s-a gândit să îi înlocuiască pe băieții de la BTS cu pisici în videoclip, iar filmulețul a devenit viral.

Băieții de la BTS au dat lovitura cu piesa ”Butter”, lansată în luna mai. Videoclipul a bătut recordul de vizualizări pe YouTube și a adunat 108 milioane de vizualizări în prima zi de la lansare. Acum, la mai puțin de o lună de când a apărut pe YouTube, clipul se laudă deja cu 330 de milioane de views and still counting. Piesa i-a cucerit pe fanii BTS din întreaga lume, iar pe unii chiar i-a inspirat să creeze filmulețe amuzante și originale după piesa lor. Unul dintre ele a devenit viral, datorită ”protagoniștilor” care apar în el. Cineva a filmat un clip cu pisici în locul băieților de la BTS și a cucerit internetul. Chiar dacă sunt doar cinci pisici în filmuleț, în loc de șapte, câți membri are trupa, filmulețul a cucerit internetul. 

Chiar dacă are puțin sub un minut, filmulețul i-a cucerit pe cei care l-au văzut, așa se face că a adunat aproape un milion de vizualizări pe YouTube.