Alina Eremia este genul de artistă care își ține relația departe de ochii curioșilor, dar, din când în când, artista își surprinde fanii cu imagini care mai de care mai originale cu ea și iubitul ei. La fel s-a întâmplat și acum, iar filmulețul postat de Alina Eremia pe TikTok s-a viralizat rapid. 

Alina Eremia și Edi Barbu formează unul dintre cele mai cool și mai discrete cupluri de la noi. Artista e destul de ”zgârcită” în privința imaginilor cu iubitul ei, dar face și excepții, de dragul fanilor ei de pe rețelele de socializare. Alina a postat un filmuleț cu ea și Edi din mașină, în care a arătat ”Cum avem impresia că ne ascultă bărbații și cum ne ascultă de fapt”. Imaginile au devenit virale și au adunat aproape jumătate de milion de vizualizări într-o zi. 

 

@alinaeremia.official

Asteptari vs realitate 😅 ##couple ##viral ##trend ##foryou

♬ Jalebi Baby - Tesher

Alina a lansat vineri albumul ”Deja vu”, al doilea din cariera ei. Una dintre piesele de pe album a ajuns deja la inimile fanilor și este în trending pe YouTube. Este vorba despre piesa ”Gândurile mele”, care este printre cele mai ascultate piese pe YouTube în România în acest moment. Albumul ”Deja vu” s-a lăsat așteptat patru ani, dar fanii artistei pot spune că a meritat. "Albumul ăsta este o colecție de stări. Este unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte pe care le-am publicat până acum, iar entuziasmul meu e dincolo de nori. Simt că am evoluat odată cu el. Sper să vă bucurați de rezultatul lunilor petrecute în studioul de înregistrări. Mă declar norocoasă că am atât de mulți oameni talentați în jurul meu, de la echipa de management, la casa de discuri, la autorii și producătorii cu care am scris piesele și le mulțumesc pentru contribuția și toată enegia pe care au pus-o în proiect." a declarat Alina Eremia.